No Blog Title Set

Skærmbriller

Skærmbriller med og uden styrke

Vær godt klædt på foran skærmen. Skærmbriller aflaster dine øjne, hvis du sidder mange timer foran en skærm hver dag.

Bruger du allerede briller med flerstyrkeglas, ved du, at de er lavet til at skulle fungere på såvel lang afstand som til den helt korte læseafstand. Arbejder du ved skærm vil synet oftest føles anstrengt fordi midterfeltet i din flerstyrkebrille typisk vil have det smalleste læseområde og ligge for langt nede i brilleglasset, hvorved du skal ”knække nakken bagover” for at se skærmen tydeligt. Det resulterer i, at du får ondt i nakken og bliver træt i øjnene. 

Med en skærmbrille kan du fokusere på skærmen, der er længere væk, end den afstand du almindeligvis holder en bog eller avis. Vi tilpasser skærmbrillen, så den passer til dine personlige behov, så du kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af enten 1, 2 eller 4 meter afhængig af, hvilken type glas, der vælges.

Fordele ved skærmbriller

Undgå rygsmerter

Undgå hovedpine

 Undgå stivhed i nakke
og skuldre
Undgå træthed og svien
i øjnene

Vær dog opmærksom på, at en skærmbrille ikke alene om at kunne hindre alle gener. Også forhold som indretning af din arbejdsplads i forhold til belysning, skærmindstilling, arbejdsstilling og variation i de daglige arbejdsrutiner, er faktorer, der kan spille vigtige roller for dit velbefindende, når du arbejder ved din PC.

Scroll to Top