No Blog Title Set

Om mig

Om mig

Jeg hedder Tine og blev færdiguddannet i 1991 og har siden arbejdet som optometrist forskellige steder i det Danske Kongerige – fra Grønland til Bornholm. Det sidste sted var Skagen, inden jeg i 2004 åbnede TINE OPTIK i Gilleleje.

Jeg holder mig fagligt opdateret gennem kurser, og kan godt lide at være på forkant med trenden i brillestel og solbriller.

Butikken

Tine Optik ligger i Gilleleje med kig til Kattegat og Øresund på den ene side, og landet på den anden side. Det er en lys butik med en afslappet atmosfære. Jeg brænder for at give mine kunder den bedste vejledning og derfor er høj faglighed, og god tid til dig som kunde, nogle af mine kendetegn.

 

Værksted i butikken

Jeg har værksted i butikken, og kan lave lettere reparationer, mens du venter. Jeg sliber selv brilleglassene til det brillestel du har valgt, det kan jeg godt lide. På den måde ved jeg, hvordan stel og glas passer sammen, når du skal hente din nye brille. Det er jo et håndværk.

Syn For Sagen

Ca. 1 gang om året rejser jeg med foreningen Syn For Sagen ud til fattige lande, hvor vi tjekker den lokale befolknings øjne og laver synsprøver. Ved behov for synskorrektion udleveres gratis en af de mange briller, som vi får indleveret til genbrug af vores kunder.

 

Spændende briller

I butikken findes mange spændende brillestel og solbriller. Udvalget spænder fra det klassiske til kollektioner med mere kant. Derudover forhandler jeg fairtrade smykker fra Lovelou og Kazuri, som du også kan se og prøve i butikken. 

Scroll to Top