No Blog Title Set

Sportsbriller

Sportsbriller med og uden styrke

Kom og se dig omkring i vores udvalg af sportsbriller med og uden styrke. Vi har helt sikkert nogen, der passer til dig og din yndlingssport. F.eks. fører vi ZEAL, Maui Jim og Bollé. Deres stærke, lette og smarte stel er også perfekte til dig, der skal have styrke i glassene.

Sportsbriller med styrke

Sportsbrillen er et værn mod insekter, støv, sne og andet, der ikke må komme i øjnene. Derfor er størrelse, pasform og tilpasning vigtig. Sportsbriller er ofte større, mere krumme og med bredere stænger. På den måde dækker de bedre for lys der kommer fra siden og oppefra. De er også gode til at dække for pollen, så man kan nedsætte risikoen for allergisk reaktion i øjnene. De bør være fremstillet af superfleksible materialer, der kan formes, så de passer perfekt til ansigtet.

Det er også vigtigt, at de briller du bruger til sport sidder godt fast. Det vigtigste på brillen er glassene. Mange køber sportsbriller med flere typer glas f.eks. til solskin og til skyet vejr. Alternativt kan man vælge fotokromiske glas, der automatisk bliver mørkere, når lyset bliver skarpere.

Fordele ved Sportsbriller

Slidstærk konstruktion, letvægtsmateriale og polycarbonat glas der ikke kan knuses

Mulighed for farveskift

Justerbar næsebro og stænger

Kan fremstilles med styrke i hele glasset

Glassene kan tilpasses forskellige sportstyper som f.eks. golf, vandsport m.fl

Scroll to Top